Unikaalne fermenteerimise kursus

59,00 

UNIKAALNE FERMENTEERIMISE KURSUS SINU KÖÖGIS!

 

Kas teadsid, et fermenteeritud toit võib sisaldada suhkrujääke, kui fermenteerimine ei ole tehtud lõpuni õigesti – ja see võib soodustada pärmseene vohamist kehas?

📣 Britt Normeti kursusel õpid Austraalia terviseuurijate ja toiduteadlaste poolt heaks kiidetud meetodit, mis võimaldab fermenteerida täielikult ilma suhkrut kasutamata – tulemuseks on tõeliselt tervislik toit, täis kasulikke baktereid, mis toetavad sinu seedimist ja immuunsust.

💚 Mis teeb selle kursuse eriliseks?

✨ Kursus koosneb kahest osast:

1. Sissejuhatav loeng, kus saad kogu vajaliku taustateadmise ja kursuse materjalid

2. Praktiline töötuba, kus iga osaleja tegutseb samaaegselt omaenda köögis – sul on kõik asjad käe-jala juures ning saad kohe harjutada ja küsimusi esitada

Nii on õppimine lihtne, vahetu ja päriselt kasulik!

🎁 Kursus annab sulle:

✔ Probiootilised toidud, mis toetavad sinu seedimist, immuunsust ja üldist heaolu – loomulikul ja maitsval viisil

✔ Suhkruvaba fermenteerimistehnika, mis põhineb teaduspõhisel meetodil ning aitab vältida pärmseene vohamist ja jääksuhkruid

✔ Praktilised retseptid ja töövõtted, mida saad kohe katsetada – sul on kõik vajalik käepärast omaenda köögis

✔ Selged juhised, kuidas poest ostetud juurvilju õigesti puhastada ja ette valmistada, et tagada ohutu ja kvaliteetne tulemus

✔ Kindluse ja oskuse, et fermenteerimine pole keeruline – see on loomulik, rahustav ja rahuldustpakkuv tegevus, mis toetab sinu heaolu pikaks ajaks

👩‍🍳 Kursusel õpid:

🥬 Fermenteerimise põhitõdesid ja ohutusnõudeid

🥕 Kuidas valmistada ise hapukapsast, kimchit ja teisi fermenteeritud köögivilju

🧼 Kuidas töödelda köögivilju õigesti, et tulemus oleks ohutu ja maitsev

🎯 Kellele see kursus on loodud?

✔ Terviseteadlikele, kes soovivad vähendada varjatud suhkrute tarbimist ja toetada oma mikrobioomi loomulikul viisil

✔ Toiduhuvilistele ja katsetajatele, kes tahavad õppida midagi uut ja teha seda päriselt oma kätega

✔ Peredele, kes tahavad pakkuda lastele ja lähedastele toitvat, elusat ja kodus valmistatud toitu

✔ Tundliku seedimisega inimestele, kes otsivad õrna, aga tõhusat tuge oma kehale

✔ Loodusesõpradele, kellele on oluline puhas toit, jätkusuutlik eluviis ja vanade tarkuste taaselustamine

✔ Stressis linlastele, kes vajavad mitte ainult hetke rahu, vaid soovivad alustada teekonda pikemaajalise tasakaalu ja hea enesetunde poole

✔ Kõigile, kes tahavad teha toitu, mis päriselt toetab keha – mitte ei koorma seda

🗓 Toimumisaeg: 16. mai 2025, kell 17.00–20.00 (Zoomis)

🎥 Järelvaatamine saadaval – saad õppida rahulikult omas tempos!

Kategooria: